TELEFON +4 0736 91 00 07 +4 0241 82 29 82
Program de lucru Luni - Vineri / 09:30 - 17:30

Politica prelucrare date caracter personal

Pentru ca in trecut ai calatorit cu GO TRAVEL AGENCY si ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Pana la data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?
Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a avea o vacanta linistita si pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori, hotelieri sau alti furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucram aceste date?
GO TRAVEL AGENCY prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
  • pentru a ne asigura ca ai o vacanta linistita si a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, turistul nostru;
  • Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru:emiterea unui bilet de avion, autocar, pentru comercializarea oricarui serviciu soliciat!
    In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale – interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.

Contact si suport privind datele tale
Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor folosind formularele de mai jos din aceasta pagina sau printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre I GO TRAVEL AGENCY prin:
E-mail:go_travel@yahoo.com
Posta: Sediu: Medgidia,strada Independentei nr 4, parter 
Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email go_travel@yahoo.com
Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.